logo

vijesti

Kontaktiraj nas

Aone Titanium metalni materijali

  • + 86-917-3633666
  • + 86-180 9170 2108
  • sales@aonemetals.com
  • www.aonemetals.com
Podeli

Obojeni metal

Dec 14, 2017

Važni obojeni metali uključuju aluminijum, bakar, olovo, nikal, limenku, titanijum i cink i legure kao što su mesing. Dragoceni metali kao što su zlato, srebro i platina i egzotični ili retki metali kao što su kobalt, živa, volfram, berilijum, bizmut, cerijum, kadmijum, niobijum, indijum, galijum, germanijum, litijum, selen, tantal, telurij, vanadijum i cirkonijum takođe su obojene. Obično se dobijaju kroz minerale kao što su sulfide, karbonati i silikati. Obojeni metali se obično rafinišu elektrolizom.

Zbog svoje široke upotrebe, metali otpadnih metala obično se recikliraju. Sekundarni materijali u otpadu su od vitalnog značaja za metaluršku industriju, s obzirom na to da je za proizvodnju novih metala često potrebno. Neki objekti za reciklažu ponovno se bacaju i preoblikuju obojene materijale; tečnost se sakuplja i čuva na licu mjesta, dok se metalni isparenja filtriraju i prikupljaju. Metali od otpadaka od crnog gvožđa nastaju iz industrijskih otpadnih materija, emisija čestica i zastarele tehnologije (na primer, bakarni kablovi).

Koristi se u rezidencijalnoj, komercijalnoj, industrijskoj industriji. Izbor materijala za mehaničku ili konstrukcionu primenu zahtijeva nekoliko važnih razmatranja, uključujući i to koliko lako se materijal može oblikovati u gotovom dijelu i kako se njegova svojstva mogu namjerno ili nenamerno promijeniti u procesu. U zavisnosti od krajnje upotrebe, metali se mogu jednostavno bacati u završni dio ili bacati u srednji oblik, kao što je ingot, a zatim se rade ili kovani, valjanjem, kovanjem, ekstrudiranjem ili drugim procesom deformacije. Iako se iste operacije koriste sa obojenim, ali i obojenim metalima i legurama, reakcija neželjenih metala u ove procese formiranja često je ozbiljnija. Shodno tome, osobine se mogu značajno razlikovati između livenih i kovanih oblika istog metala ili legure.

20160913092247_100[1]_副本.jpg

Povezane vijesti

Copyright © Shaanxi Aone Titanium Metal Materials Co, Ltd Sva prava pridržana.